sobota 16. června 2012

KORUPCE JE VŠEMOCNÁ

5.6.2012


Loupež a konec práva.

Dixi et salvavi, animam meam .. promluvil jsem a spasil svou duši. Již nebrojím  protože jsem se přesvědčil, že nikdo Vás neochrání před bezprávím. Vás,.. to znamená občany bez výjimky, včetně těch, kteří bezpráví páchájí.

PRECEDENS byl spáchán v den svátku práce, 1. května 2012 v obci Rohatec, uskutečněn byl v ranních hodinách na příznačné ulici Revoluční 21, pečlivě naplánován na den sváteční, jako plán BARBAROSSA.


Právnická firma PRIME LEGAL Plzeň provedla pod záminkou vyklizení Loupež majetku společnosti Eurozon s.r.o. Pronajimatel vyzbrojen vrtačkou odvrtává pod jejím dozorem zámek na vstupních dvěřích do bytové části pronajaté nemovitosti. 


Zahájení akce - jak v akčním filmu - začíná o 9.00 hod., termín  zadán velitelem exekutorů, který velí všem exekutorům v naší republice.  Dění dozoruje kameraman, všechno se natáčí pro případné další dokazování, aby bylo pečlivě zadokumentováno, jak si komando představuje demokracii.


NEDORUČENÝ "právoplatný" rozsudek je skutečnou fikcí, zcela určitě s vědomím okresního a krajského soudu. které přípravu loupežního aktu pečlivě vydláždili společným korupčním postupem. 


DŮVOD : majetek nájemce včítaně vložených investic přesahuje 4 mil. kč.

Aby snad nepřišla zkrátka, loupeže se účastní i státní správa v osobě starostu obce Rohatec za přičinlivé asistence dvou policistů, jejichž služební čísla jsou uvedena ve stížnosti, podané nájemcem k INSPEKCI policie ČR do Brna.


Ovšem policisté byli předem důkladně pro akci poučeni, neboť neopoměli přepadeného nájemce bezprostředně při vstupu do nemovitosti uvědomit, že

"právoplatný rozsudek" byl doručen nájemci "fikcí" do datové schránky.

Následně jsem byl jako nájemce fyzickým násilím donucen byt opustit a "odpochodovat" pouze v košili a bez osobních věcí do obce Rohatec. Věk přepadeného nebyl komandu na překážku - bylo mu právě 72 let.


Obraz této loupeže sa má postupně ve společnosti "udomácnit" - představuje nové pojetí morálky, etiky a práva, demokracie uskutečňované "rychloprávníky" plzeňské provenience ve firmě PRIME LEGAL Plzeň.


V dalším je pokračování, doplněné fotodokumentací. autorem je Ing. Miroslav Šimček, jednatel společnosti Eurozon a nájemce nemovitosti.
Foto je k dispozici u autora